Kandinsky College Locatie Molenhoek

Nieuws

De Meesterproef

Vandaag, 10 april, start alweer de twaalfde editie van de Avondvierdaagse Molenhoek. De Gelderlander schreef een mooi stuk over het organiseren van de wandeltocht. Dagleiders Gijs, Anneloe en Cindy zijn uitgebreid geinterviewd!

Voor de (beter leesbare) PDF-versie: klik hier

tl_files/molenhoek/documenten/Documenten website/2018-04-10_De_Gelderlander_-_Rijk_van_Nijmegen_-_10-04-2018_print.jpg

Gelderlander

Vandaag stond er een mooi stuk in de Gelderlander over onze school, open dag en wat onze school zo bijzonder maakt. In het stuk kwam ook duidelijk naar voren dat onze leerlingen van heinde en verre komen, vooral door het stuk over Sven uit Dreumel, die iedere dag om zes uur opstaat om op tijd op school te zijn. 

Meer info over onze Open dag? Klik dan hier

Artikel in hoge kwaliteit lezen/downloaden? Klik dan hier

tl_files/molenhoek/afbeeldingen/Pagina afbeeldingen/Open Dag KCMH.jpg

Open dag

Elk schooljaar houdt Kandinsky College Molenhoek een open dag. Een uitstekende gelegenheid voor aanstaande leerlingen, ouders en andere belangstellenden om kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft. Je maakt kennis met onze docenten en leermethoden en je kunt deelnemen aan allerlei (sportieve) activiteiten.

Onze open dag is op woensdag 21 februari 2018 van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur.

Kampioen!

Zondag 21 februari werd Bram van Alebeek (2B) Nederlands kampioen op de 4x50 meter estafette indoor. Een fantastische prestatie!  Zijn foto zal binnenkort dan ook komen te hangen op de Kandinsky Wall of Fame.

Bekijk hieronder het filmpje van zijn race. 

Dansend personeel in de media

Omroep Gelderland, De Gelderlander, Radio 2 én Hart van Nederland: allemaal vonden ze onze video, waarbij het personeel achter de nietsvermoedende leerlingen danst, meer dan de moeite waard.

Voor de links naar alle artikelen, klik op  'lees meer..'

Lees meer

Geslaagd

Na afronding van de herkansingen komen wij uit op de volgende slagingspercentages:

  • VMBO basisberoepsgerichte leerweg: 80% (4 van de 5 leerlingen)
  • VMBO kaderberoepsgerichte leerweg: 89% (32 van de 36 leerlingen)
  • VMBO theoretische leerweg: 92% (23 van de 25 leerlingen

Wij feliciteren de volgende leerlingen met het behalen van hun diploma:

Lees meer

Avondvierdaagse 2017

Kom jij ook naar de 11e editie van de avondvierdaagse in Molenhoek?

Wij, vierdejaars leerlingen van Kandinsky College Molenhoek, organiseren de 11e avondvierdaagse in de Gemeente Mook en Middelaar. Deze avondvierdaagse is voor jong en oud. De leerlingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zodat het ook dit jaar weer een fantastische editie wordt! 

Lees meer

Kandinsky nieuws juli

Het Kandinsky Nieuws van juli is verschenen, met daarin onder andere de laatste ontwikkelingen in en rondom onze school en verslagen van activiteiten en excursies.

Geslaagd

Na afronding van de herkansingen komen wij uit op de volgende slagingspercentages:

  • VMBO basisberoepsgerichte leerweg: 82%
  • VMBO kaderberoepsgerichte leerweg: 87%
  • VMBO theoretische leerweg: 91%

Wij feliciteren de volgende leerlingen met het behalen van hun diploma:

Lees meer

Stapavond voor ouders

IrisZorg en De Kaaij nodigen ouders uit voor een stapavond op de Kaaij in Nijmegen. Deze wordt georganiseerd op woensdag 13 juli 2016 van 19.00 tot 22.00 uur (onder de oude brug). De stapavond voor ouders is een initiatief en samenwerking in het kader van het alcoholmatigingsproject ‘Alcoholopvoeding Durf Nu!’.

Veel jongeren hebben behoefte aan uitgaan. Maar het uitgaan is in de loop van de jaren nogal veranderd. Indrinken is een onderdeel van het uitgaan geworden. Veel horecagelegenheden zijn niet meer toegankelijk voor jongeren onder de 18 jaar. Waar gaan ze nu heen? Hoe ziet het nieuwe uitgaan eruit? En welke nieuwe risico’s brengt dat met zich mee? Tijdens de stapavond krijgt u een antwoord op dit soort vragen.

Lees meer informatie over deze avond in de flyer

Kandinsky Open 2016

Op 1 juli vindt het jaarlijkse tennistoernooi Kandinsky Open plaats. (Oud-)leerlingen en medewerkers spelen in dubbels tegen elkaar voor de felbegeerde cup.
Meer informatie en inschrijven. 

Kandinsky Open 2016

Meivakantie

In verband met een personeelsdag op dinsdag 26 april, Koningsdag op 27 april en de aansluitende meivakantie, zijn wij gesloten van 26 april t/m 8 mei.

Intocht avondvierdaagse

Vanavond is de intocht van de avondvierdaagse op de Singel in Molenhoek.
Vanaf 18.45 uur is iedereen welkom om de wandelaars binnen te halen.
Bekijk ook de foto's in ons fotoalbum en op onze Facebook pagina

Avondvierdaagse 2016 van start

Vanavond start de avondvierdaagse van de gemeente Mook Middelaar plaats. Sinds 10 jaar is de organisatie in handen van leerlingen van klas 4 van het Kandinsky College.
De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Aanmelden is nog mogelijk, ter plekke bij de aanmeldbalies.
Meer informatie

Avondvierdaagse Mook Middelaar

Sport in beeld

De afgelopen weken hebben leerlingen weer deelgenomen aan diverse sportactiviteiten, zoals klimmen, voetbal (Olympic Moves) en MMA (Mixed Martial Arts).
Bekijk de foto's in het fotoboek.

MMA klas 4 Veldvoetbal Olympic Moves

Tevredenheidsonderzoeken 2016

Het Kandinsky College vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de wijze waarop leerlingen, ouders en medewerkers aankijken tegen onze school. Wat zijn onze sterke punten en welke zaken zijn voor verbetering vatbaar?

Om de tevredenheid over onze school te meten, zetten wij om de twee jaar een vragenlijst uit. Ouders hebben op woensdag 9 maart een e-mail ontvangen met daarin een uitnodiging en link voor deelname aan het (digitale) onderzoek. Mocht u onverhoopt de uitnodiging voor dit onderzoek niet ontvangen hebben, dan kunt u dit melden op r.huTevredenheidsonderzoeklsing@kandinsky.nl.

Het onderzoek onder de leerlingen wordt de komende tijd tijdens een les afgenomen. 

Aanmelding gesloten, geen loting

De deadline voor het aanmelden voor onze school is inmiddels verstreken. Het aantal aanmeldingen is uitgekomen op het door ons gewenste aantal, hierdoor is loting niet nodig.
Iedere leerling die zich bij ons heeft aangemeld, ontvangt spoedig nadere informatie van ons.