Kandinsky College Locatie Molenhoek

Avondvierdaagse 2017

Kom jij ook naar de 11e editie van de avondvierdaagse in Molenhoek?

Wij, vierdejaars leerlingen van Kandinsky College Molenhoek, organiseren de 11e avondvierdaagse in de Gemeente Mook en Middelaar. Deze avondvierdaagse is voor jong en oud. De leerlingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zodat het ook dit jaar weer een fantastische editie wordt! 

De avondvierdaagse vindt plaats op dinsdag 11 april , woensdag 12 april, donderdag 13 april en eindigt op vrijdag 14 april. Er zijn drie verschillende afstanden om te wandelen namelijk 2,5 km, 5 km en 10 km. Als je 10 km gaat lopen dan kun je starten om 17:15 uur. Loop je 2,5 km of 5 km dan start je om 18:00 uur. De start en finish vinden plaats bij het Kandinsky College in Molenhoek. Je kan tot uiterlijk 20:45 uur finishen.

Wil jij meelopen met de leukste en gezelligste avondvierdaagse? Dan kun je je inschrijven via deze website of op de eerste dag van de avondvierdaagse. Via de site zijn de inschrijfkosten € 4,50. Op de eerste dag zijn de kosten € 5,00. Op vrijdag is er uiteraard de feestelijke intocht!

De avondvierdaagse is aangemeld bij de Koninklijke Nederlandse Wandelbond.

De routes lopen door de gemeenten Mook en Middelaar en Heumen. Het zijn leuke en mooie routes die je gaat lopen. Op alle dagen van de avondvierdaagse krijgen jullie van ons iets lekkers te eten en te drinken. Dit jaar regelen wij weer een springkussen voor de kleinsten. Op de laatste dag zal er veel gezellige muziek worden gedraaid en maken we er samen een groot feest van! Ook krijg je de laatste dag, als je alle dagen hebt uitgelopen, een mooie medaille voor je prestatie.

Vorig jaar was de avondvierdaagse een groot succes. Het aantal deelnemers vorig jaar was 410! Wij hopen dat wij weer een nieuw record aantal deelnemers mogen ontvangen. Dus kom allemaal naar de leukste avondvierdaagse!

Wil je deelnemen aan de allerleukste editie van de avondvierdaagse in Molenhoek? Schrijf je dan nu in via onze website!

Kiona Maselaman Klas 4A

 

 

 

 

Ga terug